За втора поредна година, bTV Media Group дава възможност на феновете на онлайн общуването да се сдобият с нова колекция оригинални и свежи Viber стикери, в които главен герой е обичаният от малки и големи талисман на „Добрият пример“ – Зеленко. Новите 12 анимирани илюстрации могат да бъдат изтеглени безплатно до края на годината и са вдъхновени от значими теми като грижата за природата и водните ресурси, облагородяването на любимите кътчета за отдих, засаждането на дървета, спасяването на животни в беда, толерантността на пътя и други.

Дигиталната инициатива на новия социално отговорен проект на bTV има за цел да обогати виртуалното общуване в платформата чрез озвучените и анимирани стикери, с които потребителите да вдъхновяват и поощряват даването на добър пример. Всеки фен на Зеленко, който свали стикерите, ще бъде отведен в специалната общност на инициативата.  Идеята е с помощта на Зеленко и неговите позитивни послания последователите на Viber Общността да бъдат ангажирани и стимулирани да предават зелените идеи и добрите дела напред.

Част от стикерите са вдъхновени от приключенията на маскота в интерактивния детски комикс с автор Станислава Цалова - „Зеленко и мисия „Добрият пример“. Той стои в основата и на тазгодишния национален конкурс за детска рисунка, в който всички млади творци до 13-годишна възраст могат да вземат участие до 07.11.2020 г.

Свалете стикерите на „Добрият пример“ безплатно от ТУК или се присъединете към Viber Общността ТУК.