Виктория Динкова – VICK, ще гостува на Светослав Николов в За града по bTV Radio от 15:00 часа. Певицата ще представи своя първи сингъл след участието си в „Гласът на България“. Музиката на песента е дело на Георги Георгиев от група „Остава“, а текстът е написан от младата изпълнителка. Парчето впечатлява с меланхолично alternative звучене, но с игриви електронни звуци.

Следващо от музикалните предизвикателства, пред младата изпълнителка ще бъде в столичният бар „Петък“. Там на 03.07 (вторник), от 20:00 часа, тя ще промотира чисто новото видео към втория си официален сингъл “Not Alone”.

VICK е сред новите любими лица и гласове. Електричните изпълнения на най-новото попълнение в лейбъла Homeovoxmusic, я отведоха до финалите в последния сезон на „Гласът на България“. Тя е от онези интровертни артисти, които правят преживяването ви заедно изключително вълнуващо.

В момента Виктория Динкова работи по първия си самостоятелен албум. Дебютният й сингъл „Can’t Handle” и видеото към него излезнаха официално през лятото на 2016-та година и до днес имат над 30 хиляди гледания в YouTube.