Първият концерт на Texas в България ще се състои на 2 октомври в зала 1 на НДК.

От 25.09. до 28.09. по един слушател на радио bTV Radio ще печели билет за шоуто.

За да се включите в играта е необходимо да отговорите на въпроса по-долу, чрез регистрационната форма на страницата bTV Radio.

На 25 септември ви питаме:

Какви по народност са Texas?

а/ американци

б/ българи

в/ шотландци 

Късметлията, който ще получи билет за концерта, ще бъде изтеглен чрез жребий в ефира на bTV Radio. Слушайте предавнаето "За града" и разберете дали печелите!


Концертът на Texas у нас е последна дата от европейското им турне. Първоначално то беше планирано за 21 юни, но заради заболяване на вокалистката Шарлийн Спитери, датата беше променена.

Групата ще бъде в страната ни само дни след щастливо събитие за Шарлийн - миналата седмица чаровната дама се омъжи за за дългогодишния си приятел и корифей в кухнята Брин Уилямс.  

Texas идват в България по покана на Loud Concerts. Билетите за концерта на Texas за 2 октомври са в продажба в мрежата на Eventim и партньорите им в цялата страна - магазинитe Office 1 Superstore, OMV, Български пощи, Технополис. Все още има ограничени количества билети от всички ценови категории - от 65 до 120 лева, в зависимост от местоположението в зала 1 на НДК. Всеки фен може да използва и опцията