Бригадир Караджов от емблематичния социален проект на bTV ще дава ценни идеи за това как можем да направим домовете си по-уютни в рубриката „Съветите на „Бригада Нов дом“, която стартира на 20 февруари в ефира на радио N-JOY и bTV Radio. Всяка сряда майсторът-герой ще предлага на радиослушателите хитринки,  с които да спестят средства, усилия и време, докато сами подобряват средата, в която живеят.

В ефира на емблематичните радиа майстор Караджов ще дава препоръки за подбора на материали и инструменти, ще разкрива техники, с които можем да улесним ежедневните поправки, ще разкрива тайни, от които всеки може да се възползва, дори да не е професионален строител. Слушателите на радио N-JOY и bTV Radio ще разберат как без усилия могат да сменят тапетите, коя подова настилка е най-поджодяща за различните помещения в дома, как да предпазим семейството и съседите си от досадни аварии.

Седмица преди началото на 4-тия сезон на социалния проект на bTV, „Съветите на „Бригада Нов дом“ ще вдъхновят всеки да отдели малко време и със собствените си ръце да направи нещо красиво за близките си. Защото освен естетика, това носи и удовлетворение. А от 28 февруари, всеки четвъртък точно в 21:00  часа по bTV Мария Силвестър и майсторите на Влади Караджов ще разкажат вълнуващите истории на още 14 семейства на самотни майки в нужда. Те ще получат втори шанс в комплект с нови, красиви и уютни жилища. И ще призоват зрителите на bTV „Ние помогнахме, направете го и вие!“.