Обичате света на приказките и театъра? 

Отбележете си тогава датата 24 февруари и влезте в приказния свят на "Алиса в страната на чудесата". 

В постановката ще вземат участие 22 деца от Детската театрална школа на Юнити Академия, на възраст от 6 до 16 години.

11 от децата, обучавани в театралната школа, се обучават със стипендия предоставена от bTV Media Group по проекта "Талантът обича всяко дете". 

Малчуганите ще излязат на сцената под умелото ръководство на Ваня Ирибаджакова. 

Режисьор е Светослав Добрев, хореограф - Габриела Станкова, композитор - Асен Аврамов.

Сценографията и костюмите да дело на Олга Афиногенова и екип: Лия Желязкова, Сава Кочорапов, Владислав Кръстев, Ния Димитрова, Карина Крумова, Вера Писарова и Йоанна Костова.

Детската театрална школа на Юнити Академия ще представи постановката „Алиса в страната на чудесата“ на 24 февруари в Théatro. Билети на касата на театъра на ул. "Върбица" 12 или в мрежата на Eventim.   


Анотация: 

… Ако покрай теб изведнъж профучи бял заек, който е облечен с жилетка, носи часовник и си мърмори, че закъснява, няма ли да си любопитен да научиш къде отива? Преди 150 години светът за пръв път бива едновременно пленен и озадачен от историята за малкото момиченце Алиса, което пада в заешка дупка и се озовава в приказен свят, населен със странни същества като Лудия Шапкар, Чешърския котарак, Мартенския заек, Херцогинята и Червената Кралица. Представлението на децата от Театрална школа "Юнити" остроумно смесва логично и нелогично, чаровно се заиграва с думи и пространства, майсторски разплита границата и представите за реално и нереално. Спектакълът е насочен към деца над 6-годишна възраст и техните родители.