За поредна година близо 100 изпълнители, артисти и популярни личности ще се включат в благотворителния концерт-телетон, част от съвместната кампания на bTV Media Group и УНИЦЕФ – „Заедно за всяко дете“.

Той ще се излъчва на живо от 20:00 ч. на 26 ноември в ефира на bTV и радио N-JOY.

Едни от най-обичаните лица от малкия екран ще обединят усилия, за да кажат заедно, колко е важно да се гарантират правата на всяко дете.

По време на грандиозния юбилеен за УНИЦЕФ в света и в България спектакъл „Заедно за всяко дете” с водещи Катерина Евро и Владимир Пенев, в продължение на повече от два часа зрителите на bTV и слушателите на радио N-JOY ще се насладят на изпълненията на едни от най-големите имена на българската сцена, сред които Тони Димитрова, Поли Генова, Михаела Филева, Дичо, Теди Кацарова, Богдана Карадочева и Бон-Бон, Камелия Тодорова, победителите от последното издание на „България търси талант” – „Виво Монтана”, момичето с ангелски глас Жаклин Таракчи и много други. Всеки един от приставащите на сцената ще дари своя талант в името на децата.

В подкрепа на мисията всяко дете в България да има възможност да развие пълния си потенциал в благотворителния концерт ще участват още много популярни личности от света на музиката, киното, спорта и ефира на bTV. Сред тях са мастършефовете Виктор Ангелов, Андре Токев и Петър Михалчев, Илиана Раева и Наско Сираков, Тити Папазов, Влади Въргала, Албена Павлова, Рут Колева, цирк „Балкански”, Славена Вътова, Емил Кошлуков, Любен Дилов – син и Мартин Захариев.

В концерта ще се включат и едни от най-обичаните и добре познати от ефира на bTV журналисти и водещи, сред които Елена Розберг, Генчо Генчев, Гена Трайкова, Светослав Иванов, Росен Цветков, Мария Цънцарова, Петър Нанев, Полина Ботева, Мариана Векилска, Жени Марчева, Диана Любенова, Николета Маданска, Елена Яръмова, Меги Димчева и Нели Хаджийска, Наталия Симеонова, Яна Кузова и Владимир Кулев и много други.

Благотворителният концерт-телетон в най-гледаното телевизионно време на 26 ноември е кулминацията на кампанията, която bTV и УНИЦЕФ реализират от края на месец октомври под надслов „Заедно за всяко дете“. Тя има за цел да покаже реалните резултати, постигнати за децата в България благодарение на партньорството, стартирало през 2008 г. и успяло да обедини хора, компании, граждански сектор, правителство, държавни институции и медии в подкрепа за достигане до още повече уязвими деца и семейства.

Хората, които по време на концерта-телетон, подкрепят правата на децата в България и станат месечни дарители на УНИЦЕФ, ще получат благодарствено обаждане от някоя от любимите си звезди или популярни лица от малкия екран.       

Всеки, който иска да помогне на българските деца, може да го направи като изпрати sms с цифра 5 на 1021 и стане БЛАГОДЕТЕЛ с месечни дарения през мобилния си телефон. Текстът на SMS-а отговаря на стойността и цената на месечното дарение. ДДС и други такси не се начисляват върху даренията за абонати на всички мобилни оператори. Общи условия на www.unicef.bg