На 17 септември от 18:00 часа в „Скъпи наследници“ по bTV Бели Вит ще се съвзема след голямото Великденско земетресение.

Всеки от жителите ще има различно обяснение за неочаквания трус, който ще промени съдбите им. Косьо (Георги Кадурин) и Иван (Валентин Танев) ще се възползват от бедствието и ще го превърнат в оръжие срещу строителните планове на Георги (Михаил Билалов), Диди (София Бобчева) ще опита да се сближи с малката Рая, а Поля (Рая Пеева) и Ленин (Филип Аврамов) ще анализират трезво ситуацията.

Находчивият Калин (Иво Аръков) ще използва ситуацията, за да впечатли Ани (Лорина Камбурова), а баба Злата (Цветана Манева) отново ще влее разум в главите на „богохулстващите глупаци“.

Междувременно жените в Бели Вит ще премерят сили в конкурс за най-добър козунак, най-красиво и здраво яйце. По традиция, празничната атмосфера ще провокира Косьо и Иван да се опълчат на кметския наместник Цветан (Веселин Калановски) и Георги, но ще доведе и до двусмислени ситуации и ревност. Паралелното разследване на Станислав (Петко Венелинов) и Чавдар (Китодар Тодоров) за мистериозната история на техните предци ще отведе и двамата при баба Нинка. А дали тя ще напрегне отслабналата си памет, за да им помогне, зрителите ще видят на 17 септември от 18:00 часа в „Скъпи наследници“ по bTV.

Докато Диди прави амбициозни планове за фризьорския си салон, Иван и Косьо са се заели с учредяването на пенсионерски клуб в хотела на Цветан. Станислав ще привлече вниманието на Нора (Ярослава Павлова) с отношението си към сина й Крум, а баща му – Георги ще направи съблазнително предложение на Поля. Феновете на „Скъпи наследници“ по bTV ще станат свидетели на сериозната загриженост на Боби, Катя (Даяна Ханджиева) и Любо (Дарин ангелов) към проблемите на Чочо (Юлиян Петров) с наркотиците. Те ще се обърнат за информация и помощ към Поля, Ани и Поли Генова, но дали най-близките му знаят къде са го отвели безпаметните купони и новите компании? Как трябва да реагираме при земетресение, по-важни ли са парите от любовта, по какво се познава злият помисъл и как ще реагира Теменужка (Нели Топалова) след предупреждението на Неда (Виктория Колева) никога да не издава, че е биологична майка на Боби – в понеделник, 17 септември, от 18:00 часа по bTV. 

30 минути преди това не пропускайте да слушате рубриката на "Скъпи наследници" по радио N-JOY. Днес Юлиян Петров ще ни запознае от близо с Дарин Ангелов. Чаровният актьор е познат на зрителите на bTV като Любо от сериала. 

Двамата с Юли ще обсъдят силните жени, на какво се дължат наркотичните зависимости и как да се преборим с тях, протестите и историческите промени, до които водят.

Екранният Любо от сериала „Скъпи наследници“ на bTV ще сподели през слушателите на радио N-JOY мнението си за ролята на жената в съвременното общество и последните тенденции в строителство за опазване на околната среда. Заедно с Юлиян Петров ще си припомнят събитията в Бели Вит преди лятната почивка на кино-сериала и ще коментират какво предстои за героите им в предстоящите 70 серии. Забавни случки от снимачната площадка, любопитни факти от лятото на актьорите и задължителните хитове по радио N-JOY гарантират приятния следобед, броени минути преди продължението на хитовия сериал на bTV.

Как Боби и Любо ще се борят срещу наркозависимостта на Чочо, кои са били най-предизвикателните сцени за носителя на Аскеер и как Дарин Ангелов се подготвя за бойните сцени, зрителите ще видят в следващите 70 серии на „Скъпи наследници“ - от 17 септември, всеки делничен ден от 18:00 часа по bTV и до седем дни след ефир на btvplus.bg. С какво стартира театралния сезон за Дарин Ангелов и Юлиян Петров, кои социални каузи подкрепят актьорите и какво да очакваме от шестото издание на европейската инициатива „нощ на театрите – в понеделник и четвъртък от 17:30 часа по радио N-JOY.