Жана Бергендорф представи новия си проект по bTV Radio.

Певицата гостува на предаването "За Града", за да разкаже повече за създаването на песента “Докрай“ и видеото към нея. Чуйте повече в интервюто.

Още с премиерата си на 27.01 песента “Докрай“ предизвика вълна от коментари в социалните мрежи и медиите със силния си емоционален заряд и видеото към нея.

Продуцентите на проекта от Вирджиния Рекърдс са заложили на екип от чуждестранни автори за музиката и аранжимента - Mats Koray Genc, Silje Haavet Golden, Rabih Jaber и Nermin Harambasic, а текстът неслучайно е поверен на Venci Venc’.

“С Венци сме много близки, знаех, че той ще успее да надникне в душата ми и да я облече в думи. Това е текстът, в който разпознавам най-много себе си. И песента, и видеото са мое огледало“, споделя изпълнителката.

Режисурата е дело на Люси Иларионов, а сценарист на видеоклипа е артистът и хореограф Милен Данков. Визуалните метаморфози и различните състояния на Жана във всяка от сцените изразяват преоткриването на собственото й “аз“. Идеята да подстриже косата си почти до кожа, и то във видеото на “Докрай“, е на самата Жана, която приема драстичната промяна именно като раздяла с миналото и поставяне на ново начало.