На 19 декември единственото радио за класическа музика в България ще отбележи 20-ия си рожден ден със специална изненада за слушателите - уникално изпълнение на вечния хит на The Beatles – All You Need Is Love от струнен квартет от Оркестъра на Classic FM.

На живо в студиото на радиото в 14:30 часа, слушателите ще се насладят на изпълнението на концертмайстора Людмил Ненчев и водачите на групи на струнни инструменти – Младен Стоянов – водач на 2-ри цигулки, Кирил Христов – водач виоли, Кристина Михайлова – водач чели.

В празничния ден ще стане ясна подредбата на великите класически произведения от класацията Classic FM Top 20 спрямо избора на слушателите. На живо в студиото ще бъдат изтеглени имената на 20-има от гласувалите, които ще спечелят специални награди по повод рождения ден на любимото радио.

 Всички произведения от Classic FM Top 20 ще прозвучат в ефир на 20 декември в предаването „Сутрешно кафе с Радостина Узунова“, когато гости в студиото ще бъдат водещите Георги Митов-Геми и Юра Трошанова.

20 години Classic FM радио е организатор, съорганизатор и партньор на най-мащабните концерти, фестивали и събития за класическа музика и се е наложило като своеобразна институция за класическа музика в България.

Още информация за концерта и празничната програма ще намерите на www.classicfm.bg.