В понеделник, 13 октомври 2014 г., Z-Rock ще отпразнува 8-ия си рожден ден с 5 акустични концерта на живо от студиото през седмицата и специална игра със страхотни награди до края на празничния октомври. По традиция по повод рождения ден емблематичните водещи от ефира на рок радиото на България ще се срещнат на живо с най-верните фенове.

Акустичните концерти на живо в студиото на Z-Rock ще започнат в понеделник с гостуване на група „Контрол“. Във вторник, 14 октомври, ще чуем Hayes & Y. В сряда, 15 октомври, в HiJack Acoustic с Краси Москов ще гостуват група Blush. В четвъртък, 16 октомври, е ред на Jin Monic, а в петък, 17 октомври, в празничната програма с акустични концерти ще се включат Rifflejack.

Осмия си рожден ден Z-Rock ще отбележи и със специална игра заедно с любима американска марка, която ще постави на фокус тема номер 1 за истинските рок фенове – моторите. Предизвикателството за слушателите през целия октомври ще бъде да отговорят на двойния въпрос в играта на [email protected]. Страхотни награди очакват печелившите в играта – всяка седмица 2 награди от 100 лв. и 1 голяма награда от 300 лв. – ваучери за магазина на легендарния американски бранд.