Най-новото радио в ефира на София – bTV Radio, стартира от утре - 3 октомври, на честота 101.1 FM.

Радиослушателите вече ще имат възможност да слушат всички емисии на bTV Новините, актуалните предавания, излъчвани както по bTV, така и по bTV Action – "Тази сутрин”, "Тази събота”, "Тази неделя”, "Код: Криминално” и "Хрътките”; токшоу програмите на bTV – "Нека говорят...”, "Шоуто на Слави”, "Търси се...”, "Преди обед”, "Отпечатъци”. Специално за феновете на спорта, bTV Radio ще излъчва пряко всяка неделя "Зона спорт”.

Освен да проследят предаванията на bTV и bTV Action, слушателите в София ще имат възможност да се информират с новинарските емисии на bTV Radio на всеки час.

Две предавания, подготвяни от Младен Петков, ще забавляват слушателите през деня. От 13:30 – 15:00 часа в предаването "За София" водещият ще информира за най-новото в сферата на технологиите, музиката, модата, културата и ще предизвиква техните познания за случващото се по света и в България.

От 17:30 до 19:00 часа Младен ще прави задръстванията по-забавни и полезни с "Разговор в трафика". Той ще информира за предстоящи събития в столицата, ще подготвя предложения за прекарване на вечерта и ще обобщава новините от изминалия ден. В предаването слушателите на bTV Radio ще могат да чуят и някои от най-добрите репортажи от bTV Новините.