„Step In Learnin’“ е четвъртият официален радиосингъл с видеоклип на българския музикален проект My Kind O’ Lovin’ с участието на Джоузеф Уилямс от Тото. Автор на музиката, текста и аранжимента на парчето е продуцентът Милен Врабевски. В проекта участват и някой от най-добрите родни музиканти, както и симфоничен оркестър с диригент Нелко Коларов и концерт майстор Калина Христова.

Видеото е снимано от Васил Стефанов на фона на ефектна мултимедийна сценография, която включва кадри от звукозаписните сесии в Лос Анджелис в студиото на Саймън Филипс ( ex -Тото). Саймън е звезда в проектите на Intelligent Music и е един от най-известните и ценени барабанисти в музикалния свят. По думите на продуцента Врабески, Саймън  оказва неоценим  творчески принос около развитието на музикалните идеи в My Kind O’ Lovin’.

В края на май предстои световна премиера на първия сингъл от най-новия проект на  Intelligent Music,  който отново събира известни имена от света на рока, като в компанията на Саймън Филипс и Джоузеф Уилямс от Тото ще чуем басиста Нейтън Ийст (Ерик Клептън ,  Фарел Уилямс), Джон Пейн (Asia) и китариста Тим Пиърс, работил с много известни музиканти, като Фил Колинс, Пати Смит и Елтън.

 

Intelligent Music Project II feat. Joseph Williams

STEP IN LEARNIN’

My Kind O’ Lovin’ (2014)

Музика, текст и аранжимент – Милен Врабевски

Продуцент – Милен Врабевски   /  Intelligent Music 2014

Режисьор – Васил Стефанов