Две влюбени двойки ще полетят на крилете на любовта с еasyJet до Лондон и Манчестър  

Водещата европейска авиокомпания easyJet организира специална изненада за всички романтично настроени хора в седмицата на любовта. Авиокомпанията кани всички да споделят снимки със своите половинки от някое романтично или необичайно място, свързано със специален за тях момент, или дори от романтичен полет във въздуха, в българската фейсбук страница на easyJet в приложението за конкурса Love by easyJet.

В играта могат да се включат всички обичащи любовта и пътуванията, които искат да изненадат по интересен начин своята половинка за 14-ти февруари. Всеки кадър, събрал определен брой гласове (минимум 20), ще участва в томболата за наградите на easyJet – безплатни самолетни билети за двама до Лондон или Манчестър. На самия 14-и февруари в предаването……. в томбола ще бъдат изтеглени двамата победители, които ще имат шанса да заведат половинката си до един от двата града във Великобритания. Повече информация за условията за участие може да бъде намерена във фейсбук страницата на easyJet, както и в уеб-страницата на играта в радио Njoy.

„За поредна година организираме интересна кампания, свързана с най-романтичния месец. Благодарение на нашите ниски тарифи и удобства за пътуване в цяла Европа, създадохме цяло едно ново поколение пътници, които имат нови навици и потребности да пътуват, за почивка, за двудневен уикенд или празник, или дори за една вечер. Радваме, че можем да дадем възможност на всички романтично настроени хора в България за поредна година да се възползват от романтичния празник Св. Валентин и да посетят с нас някои от най-интересните градове на Европа, каквито безспорно са Лондон и Манчестър“, коментира Селин Соние, маркетинг специалист на easyJet за Северна Европа.