Най-слушаното музикално радио в страната стартира нова провокация към слушателите с мащабната игра – „Коя е звездата на радио N-JOY?”. Забавното и мистериозно предизвикателство ще обедини 30 от най-големите звезди на България в ефира на радио

N-JOY. В продължение на шест седмици голямата игра ще раздаде шест уикенда за двама в луксозен спа комплекс в Троянския балкан с осигурен звезден транспорт с новото Suzuki Celerio с пълен резервоар гориво, както и много ежедневни награди.

Всеки делничен ден в ефир ще звучи различна реплика на една любима звезда. Участниците трябва да разкрият загадката „Коя е звездата на радио N-JOY?“ и да изпратят своето предположение и контакт за връзка на [email protected]. На специалния микросайт на кампанията zvezda.njoy.bg ежедневно ще бъде публикуван специален видео-жокер.

Водещите ще се свързват на живо с регистрирани в играта слушатели, изтеглени чрез жребий, за да проверят дали са познали коя е звездата на радио N-JOY и да раздават награди.

Играта по инициатива на най-голямата музикална радиоверига в България - N-JOY и Suzuki ще забавлява аудиторията до 21 април. Първата звезда вече звучи в ефира със своя отличителна реплика, като през следващите шест седмици предстоят много вълнуващи изненади, свързани с големия въпрос „Коя е звездата на радио N-JOY?“.

Повече информация можете да откриете на www.njoy.bg.