За пореден път eMAG, най-големият онлайн търговец за Централна и Източна Европа, избра нетрадиционен атрактивен начин да представи „Революция на цените“.

В първия ден на голямата шопинг кампания специалният "революционен" екип на eMAG, познат на публиката от предишни революционни кампании, забавлява столичани със серия от флашмобове на различни локации в града.

Актьорите се придвижваха с Fire Bus, зареждайки хората с много положителни емоции и промоционални материали. ВечертаeMAG запали огъня на „Революция на цените” с внушително огнено шоу, подготвено с помощта на Divinitas. Пред събралите се зрители на пл. „Света Неделя“ артистите изнесоха невероятен огнено-светлинен спектакъл с автентична хореография.

„Революция на цените“, една от най-големите шопинг кампании, които eMAG организира след Black Friday, продължава в рамките на 3 дни (23-25 юни), като за този период потребителите могат да се възползват от отстъпки до 60% на хиляди продукти от различни категории. Освен големите намаления, ритейлърът предлага за всички промоционални продукти, предлагани от eMAG – безплатна доставка и както винаги клиентите ще имат право на 30 дни право на връщане, опция за проверка на пратката преди заплащане и различни начини на плащане – при получаване на поръчката, онлайн и на вноски.  

За eMAG

еMAG e онлайн търговец, който започва дейността си преди 13 години. До този момент компанията оперира в три държави: от 2001 г. работи в Румъния, от септември 2012 г. – в България, и от октомври 2013 – в Унгария.

eMAG.bg започва дейността си в България през септември 2012 г., като за година и половина достига до 50% пазарен дял в категорията „електроника и IT”. Успехът се дължи на добрите цени, комбинирани с добро обслужване и промоционални кампании, които търговецът провежда.