След грандиозния успех на първата част от зрелището LORD OF THE RINGS IN CONCERT, българската публика, отново единствена в Източна Европа, ще може да види и продължението. Втората част от трилогията „Властелинът на пръстените“ – ДВЕТЕ КУЛИ ще бъде представена на 19 декември в зала Арена Армеец на огромен екран под съпровода на симфоничен оркестър и хор. Билетите тръгват в продажба този четвъртък, 29 януари.

На 5 декември 2014 за първи път в Източна Европа българските зрители се насладиха на първата част от екранизацията на Трилогията на Толкин, озвучена в пълен синхрон с картината от над 250 музиканти от симфоничния оркестър, хор и детски хор на БНР. Грандиозното шоу разпродаде зала „Арена Армеец“ и безапелационно спечели публиката, която остана без дъх. Зрителите пожелаха приключението да продължи и обратното броене до „Двете кули“ започна още с финалните надписи на „Задругата“.

За милионите фенове по света филмът, макар и гледан десетки пъти, никога не може да омръзне, музиката също. За разлика обаче от киното в зала или домашното такова, на 19 декември в зала „Арена Армеец” българската публика не просто ще слуша, а ще чуе, и не просто ще гледа, а ще изживее емоцията „Lord of the Rings in Concert: The Two Towers”.

Билетите тръгват в продажба в четвъртък, 29 януари 2015 в мрежата на Eventim в цялата страна на цени от 60 до 120 лв.