Любими участници от хитовото музикално шоу „Гласът на България“ по bTV ще завладеят и ефира на радио N-JOY с изпълнения на живо в студиото. Всяка седмица в „Следобедното шоу с Гери“ ще гостува участник от формата, който ще сподели емоциите си около участието, атмосферата зад кулисите на шоуто, работата с треньорите и тръпката от голямата сцена.

На живо в ефира на радио N-JOY участниците ще изпълняват и откъс от любима своя песен.

Феновете на шоуто могат да чуят и да гласуват за любимите песни на участници в „Гласът на България“ в официалната фейсбук страница на радио N-JOY. Всяка седмица трима от гласувалите ще печелят покана за двама за следващия концерт на живо от „Гласът на България“.

Специалните интервюта в ефира на радио N-JOY ще започнат тази сряда с гостуване на Анна Пешева от отбора на Орлин Горанов. Анна е участвала в различни конкурси у нас и в чужбина, има две авторски песни, била е приета за обучение в Пасадена, Лос Анджелис, но е възпрепятствана да замине. Още любопитни неща за нея, както и коя е любимата й песен, слушателите ще научат от ефира на радио N-JOY.

Oще емоции около „Гласът на България“, както и любопитна информация около шоуто, можете да следите на www.njoy.bg.