В годината на 14-тото Европейско първенство по футбол радио N-JOY отправя истинско предизвикателство към феновете – започва „N-JOY футбол тур 2012”. Шест големи български града ще станат домакини на грандиозния турнир в рамките на три уикенда между 31 март и 22 април. Силни спортни емоции и страхотни награди от радио N-JOY, NIKE и Snickers ще развълнуват хиляди фенове.

Преди броени дни изпълнителният комитет на УЕФА избра България за домакин на европейското първенство за юноши до 17 години през 2015 година. Тази пролет радио N-JOY  ще предизвика именно младите таланти и запалени фенове на футбола на възраст между 14 и 19 години да премерят спортен хъс и желание за победа в едно вълнуващо изживяване.

Грандиозната инициатива на най-голямата музикална радио верига в България ще бъде открита с футболен турнир в град Варна на 31-ви март. На 1-ви април ще стане ясно кой е най-добрият младежки отбор в град Русе. На 7-ми и 8-ми април футболните емоции ще завладеят Бургас и Стара Загора. Младежките отбори от Пловдив ще се включат в спортната инициатива с футболни срещи на 21-ви април, а в София на 22-ри. Истинското предизвикателство „N-JOY футбол тур 2012“ ще се състои със спортния дух на NIKE и енергийния заряд на Snickers.

Отборите, класирали се на първо, втори и трето място във всеки град ще грабнат тениски, чанти и други спортни награди oт NIKE. Футболният дух и ентусиазъм, както на играчите, така и на публиката ще бъдат стимулирани и с шоколадови изкушения oт Snickers. Специални изненади очакват и публиката на турнирите в  спортната инициатива на радио N-JOY.

Всеки истински фен на възраст между 14 и 19 години може да се включи във футболната надпревара като заяви желанието си за участие на [email protected].

Повече информация за грандиозния футболен турнир на радио N-JOY можете да откиете на www.njoybg.com.