Тази есен Инспектор N-JOY и Агент Z-Rock се завръщат с емблематичната игра в радио ефира и нова голяма мисия – да припомнят, че „Не си сам на пътя“. Седмият сезон на мащабната кампания по инициатива на N-JOY, Z-Rock и ДЗИ ще насочи вниманието на аудиторията към нередностите на пътя, неспазването на правилата за движение. Целта на кампанията е по-отговорното поведение на пътя на всички участници и намаляване на опасните ситуации в трафика на градовете.

В периода от 27 октомври до 6 декември 2014 г. главните герои Инспектор N-JOY и Агент Z-Rock ще провокират слушателите да бъдат наблюдателни, да снимат и да публикуват снимка или видео на нередностите по пътя на специалните микросайтове на кампанията на www.njoy.bg и www.zrock.bg. Всеки ден водещите ще зареждат слушателите с много смях и настроение, но и ще обръщат внимание на тези от нас, които не спазват правилата за движение и забравят, че не са сами на пътя.

Всеки делничен ден Инспектора и Агента ще възнаграждават по един участник в играта със страхотна дневна награда, а всяка седмица един слушател, изпратил своя сигнал за нарушение ще печели таблет. Общо 12 таблета ще станат притежание на големите печелившите в седмия сезон на приключението.

Тази есен Инспектор N-JOY и Aгент Z-Rock ще ти покажат, че не си сам на пътя!

Следете всички новини, снимки и повече информация за инициативата на www.njoy.bg и www.zrock.bg.