Инспектор N-JOY и Агент Z-Rock се завръщат на пътя, за да се впуснат в новото и изключително шеметно „Shell Приключение”, в което ще провокират да се включат всички слушатели. Феновете на най-голямата музикална радио верига в страната и рок радиото на България ще имат възможност да се срещнат с двамата герои и да спечелят страхотни награди.

От днес, 1 октомври 2012 година в продължение на един месец,  Инспектор N-JOY и Агент Z-Rock ще посетят по-големите градове в страната, като бензиностанциите на Shell ще се превърнат в истински епицентър на емоциите и страхотните награди в играта.

Всеки ден в периода на играта oт 1 до 26 октомври 2012 г. от ефира на радио N-JOY и Z-Rock слушателите ще могат да разберат на къде са се насочили Инспектора и Агента в своето шеметно приключение. Ключът към страхотните награди, под формата на специален код за играта, ще се крие не другаде, а на честотите на двете радиа. Стотици литри гориво и още много подаръци очакват участниците, които открият Инспектор N-JOY и Aгент Z-Rock и посочат верния код в играта за деня.

На сайтовете www.njoybg.com и www.zrockbg.com слушателите ще могат да проследят точно на какво разстояние са Инспектор N-JOY и Aгент Z-Rock от най-близката бензиностанция на Shell с помощта на LOCATOR BG. Локацията на двамата герои ще се следи благодарение на ново поколение система за GPS проследяване.

Шеметното  „Shell Приключение” ще се реализира с новите ефективни горива – Shell Fuel Save Diesel и Shell Fuel Save 95.