Инспектор N-JOY и Агент Z-Rock продължават да следят за нередности в трафика на градовете с хиляди камери от мобилни устройства. Това е възможно чрез светкавичното увеличаване на участниците в инициативата на N-JOY, Z-Rock и ДЗИ – „Не си сам на пътя“.

 

Над 3 500 сигнала са регистрирани до момента в кампанията на N-JOY, Z-Rock и ДЗИ. Слушателите стават свидетели ежедневно на неправилно паркиране, преминаване на автомобили по трамвайни релси, неправомерно изпреварване и много други. Всяка сутрин Инспектор N-JOY и Агент Z-Rock коментират нарушителите и предупреждават шофьорите да спазват правилата и да бъдат отговорни към останалите участници в движението. 

 

По сигналите за неправилни знаци, маркировка и други нередности, Инспектора и Агента предприемат мерки и в партньорство със Столична община и Транспортна инфраструктура, подобряват трафика на столицата, като тази седмица по сигнал на Ивайло Христов, бе подменена настилката на тротоар в центъра на София.

 

Седмият сезон на мащабната кампания „Инспектор N-JOY и Агент Z-Rock” има за цел по-отговорното поведение на пътя на всички участници и намаляване на опасните ситуации в трафика на градовете.

 

Отстранените нередности в трафика, както и всички новини около инициативата „Не си сам на пътя“, следете на www.njoy.bg и www.zrock.bg.