Разнообразна програма, която включва много безплатни прегледи, изследвания и консултации, са предвидили организаторите на Изложение „Мисия Здраве”, което тази година ще се проведе от 15 до 17 май пред Паметника на Съветската армия в София.

„Мисия Здраве” е единственото изложение, което събира на едно място болници, медицински заведения, фармацевтични и козметични компании, производители и вносители на хранителни добавки, био храни, застрахователни компании и уелнес центрове – всички, които се грижат за нашето здраве и красота.

Освен безплатните прегледи, изследвания и консултации, които вече се превърнаха в запазена марка на Изложение „Мисия Здраве”, тази година организаторите са подготвили още много изненади. В рамките на изложението ще се проведе първата Открива тренировка по Street Aerobics, безплатни занимания по йога, капоейра, таекуондо. Ще има дегустация на здравословни храни, демонстрация на здравословно готвене и разбира се много подаръци за всички.

Изложението е с безплатен вход за посетителите. Освен, че ще получат ценни съвети за своето здраве, те ще имат възможност да се включат и в многобройните викторини по време на събитието. Накрая на изложението ще бъде теглена и томбола с интересни предметни награди, осигурени от изложителите. Сред наградите в томболата миналата година бяха велосипед, 2 ваучера за безплатно проследяване на бременността в известен столичен АГ медицински комплекс, безплатно раждане, комплекти с маркова козметика и много други. Тази година организаторите обещават, че наградите ще се не по-малки и съветват посетителите да следят редовно Фейсбук страницата на събитието.