Един въпрос вълнува всички слушатели през последните седмици – „Коя е звездата на радио N-JOY?”. Забавното и мистериозно предизвикателство в радиоефира „Коя е звездата на радио N-JOY?” предизвика страхотен интерес и много забавление, а финалът обещава още изненади и емоции.

Във вторник, 21 април, в ефир ще звучи последната загадка от първия сезон на мащабната игра, а един от всички участвали ще спечели шестия уикенд за двама в луксозен спа хотел с осигурен звезден транспорт с чисто нов модел автомобил.

Графа, Михаела Филева, Криско, Любо, Орлин Павлов, Румънеца и Енчев, Емо Чолаков, Христо Гърбов, Калин Врачански, Иво Аръков, Мария Силвестър и много други популярни личности станаха част от „Коя е звездата на радио N-JOY?”.

Всеки ден, участници в играта, избрани чрез жребий, получават изненадващо обаждане от водещите в ефира на радио N-JOY с различна провокация, която гарантирано ги кара да се усмихнат. Хиляди фенове разпознаха любими звезди, които се включиха в голямата игра на радио N-JOY.

„Коя е звездата на радио N-JOY” е инициатива на най-голямата музикална радиоверига в България - N-JOY и Suzuki. Всички загадки и видео жокери в играта са онлайн на специалния сайт zvezda.njoy.bg.