Бар-клубът на JOY Station е новото бижу в концертния живот на София с капацитет над 800 гости, което го прави една от най-големите локации в града. Клубът е сцена за изява на най-добрите български и международни музиканти. Всеки четвъртък в JOY Station има изпълнения на живо, като веднъж месечно в клуба гостува и топ музикант от чужбина. В дните без концерти в бар-клуба има диджей сет.

Само до края на 2013 г. в мястото за българския меломан концерти ще имат световните звезди Джо Лин Търнър (3 октомври), The Rubettes (7 ноември) и Uriah Heep (5 декември). Сред българските изпълнители, които ще свирят в JOY Station до края на годината, са БТР (10 октомври), „Мастило” (17 октомври), „Аналгин” (24 октомври), Любо Киров (31 октомври), „Турбо” (14 ноември), Белослава (21ноември), Affect (28 ноември), „Сигнал” (12 декември), „Диана експрес” (19 декември) и Лили Иванова (26 декември).

JOY Station в Студенстки град е ново поколение мултифункционален развлекателен център на две нива. Бар-клубът с концертна сцена също така посреща и разнообразни частни и корпоративни събития. На второто ниво на JOY Station се намира най-голямата боулинг зала в България с 20 писти.

Атмосферата в клуба предразполага за автентично меломанско преживяване. Акустичният дизайн на JOY Station е изработен специално за залата, а озвучаването е с осигурена мощност 30 KW. Отделен екип професионални осветители се грижи за светлинните ефекти в JOY Station. Това дава допълнителен функционалност на презентациите и заедно с уникалното озвучаване в клуба превръща всяко събитие в пространството в „изработено по мярка“.

Първото ниво на JOY Station e перфектна локация за неформални частни поводи, но и за големи корпоративни събития. От една страна обособените барове и сепарета могат да посрещнат малки групи приятели; от друга – голямата сцена, трите видеоекрана, светлинните ефекти и професионалното озвучаване в залата я правят подходяща за провеждане на всякакъв вид събития – фирмени срещи и партита или официални мероприятия, като рекламни презентации, конференции, конгреси, гала вечери и награждавания.

Специален гост по случай откриването на новия рок клуб ще бъде световноизвестният вокалист на „Рейнбоу” и „Дийп пърпъл” – Джо Лин Търнър. Рок легендата, заедно с група „Кикимора”, ще изпълни 90 минутен ексклузивен клубен лайв специално за Joy Station.

Професионалната кариера на американския хардрок певец Джо Лин Търнър започва през 1976 г. с американската група „Фанданго”. Става популярен през 1981 г., след като замества вокалиста на „Рейнбоу” Греъм Бонит. След като издава четири албума с „Рейнбоу”, през 1990 г. става вокал на „Дийп пърпъл”, когато Иън Гилън я напуска за периода до 1992 г. С „Дийп пърпъл” издава Slaves & Masters (1990 г.). По-късно работи с музиканти като Глен Хюз и Ингви Малмстийн. Има успешна солова кариера. От 1996 г. е вокалист на финландската рокгрупа на българина Николо Коцев „Брейзън абът”. С тях Търнър посещава България за първи път за концертни турнета през 2002 и 2003 г. Във вечерта на откриването на клуб Joy Station с легендарния изпълнител отново ще свири виртуозният китарист Николо Коцев заедно със своята прогресивна хардрок група  „Кикимора”. Тя е създадена през 2011 г. и изпълнява песните си на български език, базирайки се на корените на класическия рок. В състава влизат още Александър Атанасов – вокал, Николай Тодоров – ударни, Николай Цветков – бас, Марин Иванов – клавишни.

JOY Station e на ул. „Акад. Стефан Младенов“ №3 в Студентски град. За информация: тел. 02 862 2967.

Билети за концерите можете да намерите онлайн на www.ticketpro.bg,  на касите на Тикетпро, както и на място в JOY Station.