Прочутото брюкселско кафене „Витамер“ било превърнато в снимачна площадка. Журналистът Георги Тошев и операторът Румен Василев снимат документален филм за LARA FABIAN. Най-продаваната белгийска певица разказва спомени от детството си в Италия. Говори откровено за успеха на хитове като „Обичам те“ и „Адажио“, трудните периоди в кариерата и личния си живот.

Би Ти Ви ще излъчи филма седмица преди дългоочакваните два концерта на звездата на 22 и 23 октомври в зала 1 на НДК, от 20:00ч.

Чувствам се щастлива. Да се докоснеш за първи път до една нова публика е винаги вълнуващо“, споделила LARA FABIAN пред Тошев.

LARA FABIAN днес живее в Брюксел заедно със семейството си – съпруга си Габриел ди Джорджио, който е италиански фокусник, и дъщеря си Лу. Габриел придружил съпругата си по време на снимките на документалния филм, но отказал да застане пред камерата на „НепознатиТЕ“.

„Това е филм за нея, нали?“, отговорил риторично Джорджио на поканата на Тошев да застане от другата страна на камерата и предпочел да наблюдава дискретно снимачния процес.

За разлика от други известни артисти, LARA FABIAN е нямала никакви претенции към българския екип. Тя е била достатъчно търпелива по време на снимачния ден. Неотлъчно до нея е била личната й асистентка Анна.

Щастлив съм, че се съгласи на тази авантюра,- казал Георги Тошев след завръщането си от Брюксел,- FABIAN е известна, че много рядко дава интервюта. Това ше бъде един от малкото случаи, в които тя откровено говори за личния си живот. Благодарен съм на партньорите ни от АЛФА БАНК, които направиха този филм възможен“.

С кои световни звезди е направила дует LARA FABIAN, за какво е мечтала като дете и как се справя с предизвикателството да бъде работеща жена и грижовна майка, какво е подготвила за българските си почитатели, ще научат зрителите на Би Ти Ви в средата на октомври. А почитателите на LARA FABIAN все още могат да си купят билет за шоуто й в София Билетен център НДК, в магазини Пикадили, Офис 1, Германос, на бензиностанции ОМВ и онлайн в системата на Eventim.bg. Билетите са на цени от 60 до 120лв. и ВИП от 150лв.