Лятна Чепелареада е планинско събитие за тичане/ходене или колоездене по кратък маршрут със забавни изпитания, като стрелба с фунийки, забиване на пирони, цепене на дърва, скачане с чували, пиене на енергизираща напитка, подкрепяйки една зелена кауза - благоустрояване на старо смърчово дърво (http://summer.chepelareada.com/index.php/cause).

Това е състезание за любители, но в същото време предизвикателство и за професионалисти, заради изпитанията, които го правят интересно до самия му край.

Интересното е, че можете да се включите в забавлението с отбор от 4 човека в една от дисциплините колоездене или ходене/бягане. Перфектно е за тиимбилдинг или предизвикателство към приятели, конкуренти или друг отдел от фирмата.

Новото е, че ще можете да се включите и в надпреварата "мама, татко и аз", която ще се проведе с олекотени изпитания и по по-кратък маршрут. Отборът в тази дисциплина се състои от поне един възрастен и едно дете, като може да включва и конфигурации като "баба, дядо и аз", "мама, леля и аз", "чичо, татко и аз", "вуйчо, вуйна и аз" и техните производни.

За участниците в лятна Чепелареада 2014 ще има преференциални възможности за настаняване в Чепеларе и Пампорово. В неделя, 8 юни, пък Чепелареадци ще могат да се насладят на трасетата на Вело парк Пампорово, възползвайки се от 10% намаление на дневната лифт карта или билет.

Повече информация за състезанието и настаняване: http://www.summer.chepelareada.com 

Записване до 5 юни 2014 тук: http://www.summer.chepelareada.com/index.php/register