Слушателите ще печелят страхотни награди ежедневно, от своя страна феновете на рок радиото на България подариха уникален “Z-Rock буквар на рока“ за 7-ия рожден ден!

По повод 7-ия си рожден ден рок радиото на България – Z-Rock ще провокира верните слушатели да споделят своите 7 истини за рока. Това ще се случва на официалния сайт на

Z-Rock – www.zrockbg.com, където всеки може да разкрие своята гледна точка. Всеки ден до 31 октомври, един истински фен ще печели комбинирана награда от раница и суитчър или чадър от любимото радио, а в ефир ще се чуят десетки истини за рока на слушателите на Z-Rock.

От своя страна на рождения ден фенове на рок радиото на България подариха уникален „Z-Rock буквар на рока“ с дърворезбовани корици и ръчно изработени страници със селекция на едни от най-големите и значими банди. Страхотни дървени скулптури с логото на радиото също зарадваха екипа на Z-Rock.

През празничната седмица 7 уникални концерта ще прозвучат на живо от студиото на рок радиото на България, а във всеки ден от празничната седмица ще гостуват специални гости.

До 22 октомври 2013 г. в специалните издания на HiJack Show с водещ Краси Москов –  HiJack Acoustic – слушателите ще чуят 7 уникални акустични изпълнения на живо в ефира на

Z-Rock. Акустичен концерт в студиото направиха легендарната група „Клас“ в понеделник. През следващите дни от празничната седмица ще гостуват Fyeld, Booze Brothers, „ЛокМаруху“, поетът с китара Димитър Таралежков, Smallman и рок бандата Der Hunds.

Стартираха и поредица от звездни гости по повод рождения ден на Z-Rock в предването „Голият обяд“ с водеща Елена Розберг. Тя разговаря с д-р Милен Врабевски, само ден преди да получи престижното отличие Гражданска награда на Европейския парламент. В празничната седмица в „Голият обяд“ по Z-Rock ще гостуват и актьорите Христо Мутафчиев и Асен Блатечки, Людмила Сланева-Локо, организаторът на редица шоу и концертни изяви Иван Иванов-Дядо.

Повече информация и снимки можете да откриете на www.zrockbg.com.