Броени дни остават до акустичния концерт на Графа „Домино“ на 25-ти ноември в Зала 3 на НДК. Най-известният поп изпълнител в България готви уникално изпълнение за своята публика. Концертът е част от кампанията на УНИЦЕФ срещу насилието над деца и се осъществява в партньорството с „Happy Bar & Grill“. Половината приходи от билетите ще бъдат дарение към УНИЦЕФ.

През месец септември тази година, Влади Ампов беше избран за посланик на добра воля на УНИЦЕФ в България. През последните години Графа подкрепя работата на организацията за децата в България и по света, като миналата година посвети националното си турне „Заедно за децата на България“, завършило с грандиозен концерт в Зала 1 на НДК, на кампанията на УНИЦЕФ в подкрепата на най-уязвимите деца и семейства. Петдесет процента от приходите отново бяха дарение към УНИЦЕФ.  

 Подготовката за лайва на 25-ти ноември е в последна фаза. Вече се работи по мултимедията, специфичното осветление и сценография, които, както всеки път щом става дума за концерт на Графа, ще бъдат на световно ниво. Певецът и страхотният му екип от музиканти са готови с новите аранжименти на най-големите си хитове като „Закъснявам, човек“, „А дано, ама надали“, „Седемте езера“, „Дим да ме няма“, „Невидим“, “Causa Perduta”, „Враг“, „Никой“, както и най-новият сингъл „Домино“, чието име носи и концерта. Месец след премиерата му, парчето стана хит в интернет и в родния ефир, като феновете му коментират, че са очаквали точно такъв тип песен от любимия си певец. По музикалното оформление на парчетата заедно с Графа работят едни от най-добрите български музиканти - Мирослав Иванов, Венци Трифонов, Ивайло Звездомиров, Борислав Бояджиев, Краси Тодоров и Ла Ти Да. От Монте Мюзик само загатват, че ще има и специални гости на сцената – добре познатите Прея, Михаела Филева и VenZy, голямата изненада все още пазят в тайна. Програмата на изпълнителя е преработена с целия капацитет и талант на артистите, за да премине през разнообразни стилове от поп-рок и суинг до фънк и реге, което ще е допълнителен сюрприз за всеки фен на музиката.

 

 Атмосферата на акустичния лайв е много ценна за меломаните, особено когато имат възможността да гледат артист, чието творчество познават добре, но чуват и виждат в една по-различна светлина. Началото на концерта ще бъде в 20:00 ч., а местата в Зала 3 са почти разпродадени.

 

За втора поредна година Монте Мюзик организират концерта в партньорство с “Happy Bar & Grill“, като билетите са на цени от 30, 40 и 50 лв. и могат да бъдат закупени в Билетния център на НДК,  Ивентим и Тикетпортал.