Георги Ваташки от София и Патрисия Николова от Добрич станаха победители в играта на easyJet за романтични снимки по повод „Св. Валентин“.

Те спечелиха безплатни самолетни билети за двама до две от дестинациите на авиокомпанията от София – Лондон и Манчестър.

В седмицата на любовта всички хора имаха възможността да споделят снимки със своите половинки от някое романтично или необичайно място, свързано със специален за тях момент, или дори от романтичен полет във въздуха, в българската фейсбук страница на easyJet в приложението за конкурса Love by easyJet.

Всеки кадър, събрал определен брой гласове, участва в томболата за наградите на easyJet. Победителите бяха изтеглени в томбола в предаването N-JOY Top 40 в събота. Благодарение на еasyJet, те ще имат възможността да летят безплатно със своите половинки до Лондон и Манчестър. Георги Ваташки ще лети до Лондон Гетуик, а Патрисия Николова до Манчестър.

"Радваме се, че толкова много хора се включиха и демонстрираха своя романтичен дух и настроение за Св. Валентин. Нашите победители ще летят на крилете на любовта до едни от най-популярните градове във Великобритания - музикалната столицата на Европа Лондон и футболният Манчестър", коментира Селин Соние, маркетинг специалист на easyJet за Северна Европа.

еasyJet лети от София до Лондон Гетуик, Лондон Станстед, Манчестър и Берлин Шьонефелд. Авиокомпанията има въздушно-транспортна мрежа №1 в Европа с водещо присъствие в топ 100 маршрутите и на 50-те най-големи европейски летища. easyJet превозва повече от 65 милиона пътници годишно, от които 12 милиона пътуват с бизнес цел. Превозвачът лети с над 200 самолета до повече от 700 маршрута между над 130 летища в над 32 държави. Повече информация за пътувания и резервации може да бъде намерена на уеб-сайта www.easyjet.com