Най-голямата музикална радиоверига в страната – N-JOY зарадва над 700 деца с весел празник по повод 7-ия си рожден ден със страхотна музика, танци, вълшебници и истинско забавление на 1-ви юни в Bulgaria Mall. Стотици деца си тръгнаха с подаръци от любимото радио.

Най-малките показаха страхотен ентусиазъм за участие в програмата за танци и заедно с професионални треньори от Dance Academy се учиха на латино, народни танци, джаз балет и зумба. Атрактивни изпълнения на танцьорите привлякоха интереса на всички гости на събитието.

Децата пяха и танцуваха заедно с вокална група „Смехоранчетата“ и специалните гости от музикалното шоу „Гласът на България“ – Вася Попова от отбора на Миро и Нина Илиева от отбора на Вики Терзийска.

Най-голямата изненада за гостите на празника на радио N-JOY бе появата на двама от новите музикални идоли от сериала „Революция Z” – Иван Тишев и Иван Иванов, познати на феновете си като Боби и Филип от Групата. Те предизвикаха истинска еуфория и радост сред всички присъстващи на събитието. „Пожелаваме още страшно много години да радвате слушателите и да си останете радио номер 1“, каза Фипо по повод 7-ия рожден ден на радио N-JOY. Истинските фенове получиха автографи от любимците си от сериала „Революция Z”.

7 години радио N-JOY – 7 години само хитове!

Повече информация и снимки от събитието ще откриете на www.njoybg.com .