На официална церемония по връчване на Годишните награди за пътна безопасност бе отличена инициативата на N-JOY, Z-Rock и ДЗИ - „Не си сам на пътя“. Социалната кампания с Инспектор N-JOY и Агент Z-Rock има за цел по-отговорното поведение на пътя на всички участници в движението и намаляване на опасните ситуации в трафика на градовете.

 

Министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова връчи приза на Коста Чолаков, главен изпълнителен директор на ДЗИ. Министърът подчерта, че пътната безопасност е приоритет и с обединени усилия жертвите на пътя могат да бъдат намалени.

В първия етап на инициативата с Инспектор N-JOY и Агент Z-Rock бяха регистрирани над 4 000 сигнала. В резултат на кампанията „Не си сам на пътя“ в партньорство със Столична община и Транспортна инфраструктура по редица нередности в столицата са предприети мерки.

Сигнали за нередности в трафика на градовете могат да се регистрират на inspector.njoy.bg и agent.zrock.bg. Повече информация ще откриете на www.njoy.bg и www.zrock.bg.