Ако обичаш състезанията, танците и песните на любимите си български изпълнители, ела да изпратим шумно ваканцията и да посрещнем новата учебна година!

Радио N-JOY те кани на купон с цялото ти семейство на 13 септември (неделя) от 11 ч. на лятната естрада в Борисовата градина!

Очакват те много забавни игри, подаръци и страхотната музика от ефира на радио N-JOY.

Сподели приключенията от лятото и ела „Отново на училище“ с много игри и подаръци! 


Вкусни изкушения от "Победа" АД

5 бр. ранички за големи победители - пълни с бисквити, 20 бр. училищни комплект – несесер закуска, програма закуска, разделител закуска + бисквити, 50 бр. кутии, пълни с лакомства от "Победа" – кексчета, вафли, закуска; Очаква Ви и щанд с кесчета, вафли "Еверест"–некакаови; бисквити "Закуска"; солени бисквити/крекери. За още по-весело настроение ще има балони и флаери. Подаръците са на "Закуска", почерпката – всякакви лакомства от "Победа". 

Sambucus Nigra for kids от Ревита – спира безотказно грипа и настинките!

В сезона на настинките и грипа, Sambucus Nigra for kids с черен бъз, ехинацея, прополис и коластра е най-силният съюзник срещу вирусите. Мощна формула, която укрепва имунната система на детето и го прави по-устойчиво на вируси и бактерии. 


Хидратирай се преди, по време и след всички спортни предизвикателства с трапезна вода Крит!     

Вдъхновяващо усещане за простор и комфорт с хотел "Широка лъка", разположен в прекрасните Родопи, място за релакс, еко и ски туризъм.

Нови знания от Образователен център ADVANCE

Седмична програма, комплект дървени учебни пособия и ранички от бързи кредити Ferratum

 

Всеки ден в приказния свят на книжарници Art Plus