В четвъртък в предаването "За София” от 13:30 ч. гости ще бъдат репортерът от bTV Новините Теодора Енчева и журналистът Петко Бочаров. По повод 22-рата годишнина от 10 ноември 1989 г. дебатът в студиото на bTV Radio ще бъде на тема "Какво постигна България в годините на прехода”. Филм за последните месеци на комунизма у нас гледайте на 10 ноември по bTV. "Последният лов” започва точно в 20 ч.

Петър Бочаров е завършил Американския колеж и след това право в Софийския университет. 30 години работи в БТА. През 80те години създава собствени рубрики в различни телевизионни предавания. През 1992 г. в телевизионно предаване произнася култовата реплика "Да, ама не”. Петър Бочаров е бивш сътрудник на държавна сигурност и е сред малкото публични фигури, които признават предварително и се извинява. Издал е две автобиографични книги.

Теодора Енчева е репортер в bTV Новините от 2004 г. Преди това е била кореспондент на bTV в Белград. След като завършва журналистика в Софийския университет, е работила е в редица ежедневници и списания. Има две специализации в САЩ. Снимала е документални филми за поредицата bTV Документите. През 2009 г. в същата поредица, по повод двайсетгодишнината от 10 ноември 1989 г., е излъчен филма, чийто автор е Теодора, "Да имаш или да бъдеш" – друг период на социална, икономическа и политическа криза в България.