На 24 септември в столичната зала „Универсиада” ще се проведе очакваният вече единадесет години концерт на MACHINE HEAD, част от световното им турне „An Evening with MACHINE HEAD“. Няма да бъдат давани интервюта, няма да има фотографи, няма да има подгряваща група. Желанието на групата е да останат с феновете си за една специална вечер и преживяване запечатено като несравним спомен. Шоуто ще е с продължителност от минимум два часа, а сърдечното видео обръщение към българските фенове можете да видите по-долу:

Входовете на залата ще бъдат отворени в 19:30 часа, за да могат фенове, журналисти и гости да влязат спокойно преди шоуто. Притежателите на редовни билети и пропуски влизат през входа от западната страна на сградата с допуск до края на концерта. Всички журналисти и гости ще използват входа от южната страна на сградата (от към бул. «Шипченски проход») в интервала от 19:30 до 20:45 часа.

Групата ще излезе на сцената в 21:00 часа.

Както и преди екипа на BGTSC декларира, че вярва в общата ни цел - по време на концерта да няма инциденти, а само положителни емоции! За това и екипът за сигурност призовава всички посетители на концерта да спазват неговите правила.

За сега билети има. До деня на концерта цената им ще е 50 лева и могат да бъдат закупени почти от всякъде, след като вече се разпространяват онлайн и в мрежите на EVENTIM, Ticket Pro и TicketLogic в цялата страна. При налични билети в деня на концерта и на входа на залата цената им ще е 60 лв.

Петър Михалчев от "Мастър Шеф" ще готви за Machine Head.