Ако все още не сте решили къде да посрещнете Нова година SKY WAY COMPLEX и JOY STATION ви предлагат възможност да се отпуснете и да се забавлявате!

В ресторант My Choice в София, кв. "Симеоново", ул."Момина сълза" 14 А (бул. "Симеоновско шосе") за доброто настроение през цялата нощ ще се погрижи DJ Жоро.

Joy Station ви подарява ексклузивно участие на група Affect и DJ за още приятни преживявания. Всички електронни игри, боулингът и билярдът ще са безплатни през цялата вечер за закупилите куверти.

 

Подарете си незабравима Новогодишна вечер в ресторант My Choice в Симеоново! Насладете се на изключително вкусните ни кулинарни предложения! За вашето добро настроение ще се погрижи DJ Жоро. Телефон за резервации 0894 777 242

Скъпи приятели, клуб JOY Station в Студентски град ви кани да сте техни гости в Новогодишната нощ. Очаква ви ексклузивно участие на група Affect, а за доброто настроение през цялата нощ ще се погрижи и техният DJ. Всички електронни игри, боулингът и билярдът ще са БЕЗПЛАТНИ ПРЕЗ ЦЯЛАТА ВЕЧЕР ЗА ЗАКУПИЛИТЕ КУВЕРТИ.