Мащабният социален проект с Инспектор N-JOY и Агент Z-Rock продължава да следи за нередности на пътя и да създава положителни промени в трафика

Инициативата „Не си сам на пътя“ с главни герои – Инспектор N-JOY и Aгент Z-Rock, продължава с пълна сила в страната, като в мащабния социален проект, се включват и Община Пловдив, Община Варна, Община Бургас и Община Стара Загора. Основната цел на кампанията на радио N-JOY, Z-Rock и ДЗИ е намаляване на нередностите на пътя и опасните ситуации, както и по-отговорното поведение на пътя на всички участници в движението.

Силният старт на „Не си сам на пътя“ с над 4 000 регистрирани сигнала и добрият пример на София доведоха до развитие на инициативата и присъединяването на други общини, които ще съдействат за отстраняване на нередности и постигане на положителни промени в трафика на градовете.

В интервю в предаването „Голият обяд“ с водеща Елена Розберг в ефира на Z-Rock, кметът на София - г-жа Йорданка Фандъкова сподели, че от своя страна благодари за активността на гражданите и че оценява регистрираните сигнали като доверие за последващата реакция.

Всеки, който стане свидетел на нарушение, може да качи снимка или видео на специалните онлайн платформи inspector.njoy.bg или agent.zrock.bg. От февруари, всяка седмица един от участниците ще печели супер награда – хендсфрий, мобилен високоговорител за телефон или слушалки с микрофон.