Радио N-JOY зарадва феновете си с изцяло нов интернет сайт, създаден по последните тенденции. Най-актуалното около любимите музикални звезди, горещи новини от света на известните личности, любопитна информация на разнообразни интересни теми, всички игри от ефира на радио N-JOY, се събират на едно място на www.njoy.bg.

Феновете ще имат уникална възможност да общуват с любимите си звезди чрез сайта на радио N-JOY, където в реално време ще се излъчват специални гостувания. В четвъртък, 11 декември, в „Следобедното шоу с Гери“ ще гостуват Жана Бергендорф и Кристо. Двамата ще представят най-актуалното си съвместно парче, като ще отговорят и на въпросите на www.njoy.bg. На финал Жана Бергендорф и Кристо ще отправят специално коледно пожелание към слушателите на радио N-JOY.

На новия сайт слушателите ще намират богато съдържание с модерно представяне и ще имат възможността веднага да споделят в социалните мрежи публикациите за любими изпълнители. Информацията се вижда в допълнение с песни, видеоклипове, фотогалерии.

Сайтът е с адаптивен дизайн, което го прави удобен за ползване от всеки вид устройство.

На заглавната страница на www.njoy.bg, както и в плейъра за онлайн слушане, може да се види коя песен е в ефира на радио N-JOY в момента, както и коя е следващата.

Новият сайт с много нови функционалности и модерна визия има за цел да удовлетвори очакванията на слушателите, които дават категорична лидерска позиция на радио N-JOY в ефира на България.

Повече информация ще намерите на www.njoy.bg.