Верните фенове ще подкрепят звездата на големия финал на „Зелената песен на България“ с билети от радио N-JOY

Радио N-JOY отправя вълнуващо предизвикателство към слушателите като им дава уникална възможност да спечелят лична среща с един от най-популярните и обичани български изпълнители - Криско. Верните фенове ще могат да подкрепят звездата на големия финал на музикалното състезание „Зелената песен на България“ с билети от любимото радио. Конкурсът се провежда по инициатива на N-JOY, Z-Rock, Jazz FM, съвместно с Оперативна програма „Околна среда 2007-2013“.

За да имат шанса да се запознаят на живо с любимият си изпълнител, феновете на Криско трябва да отговорят на въпроса „Кога е големият финал на „Зелената песен на България“? и да го изпратят на [email protected]. В петък след 15:30 ч. в предаването „Приятно разсеяни с Деси“ в ефира на радио N-JOY ще станат ясни имената на петима късметлии, които ще могат да изразят подкрепата си в лична среща със звездата. Печелившите слушатели ще спечелят и билет за концерта за финала на „Зелената песен на България“.

Криско се включи в инициативата с първата в музикалната си кариера балада със заглавие „Няма к‘во да стане“. Хитовият изпълнител определи парчето като „експеримент“, тъй като в него феновете го виждат в нова светлина. Позитивните коментари за баладата не спират, а в интервю Криско сподели, че не е очаквал толкова добър отзив и е много радостен, че „Няма к‘во да стане“ се харесва толкова.

В музикалното състезание за нова българска песен участват още парчетата на Графа – „Седемте езера“, Михаела Филева – „Приливи и отливи“, “Революция Z” – „Можеш да бъдеш всичко“, Били Хлапето и Дивна – „Слънчеви дни“, “Der Hunds” – „Дива птица“ и Рут Колева – „Бледи следи“ . На специалния сайт на инициативата www.zelenatapesen.bg тече оспорвано гласуване .

Билетите за големия финал на „Зелената песен на България“ са в продажба на касите на НДК и на www.ticketsbg.com.