Радио N-JOY ще посрещне първия учебен ден с хиляди награди, много музика и танци в парка с празника „На купон преди училище“. Събитието ще се състои на 14 септември в Борисовата градина. За да зарадват всички с най-големите си хитове, на сцената ще се качат любимите изпълнители Прея, Nickname, Тодор Гаджалов, Ангел и Моисей, Pavell и Venci Venc.

Различни състезателни игри, между които бягане с чували, стрелба с лък, бягащ влак и много други с близо 2 000 награди ще въвлекат ученици и родители в истинско приключение на открито. Предизвикателствата ще бъдат обвързани с бързина, екипна работа, ловкост, но най-вече – със забавление за всички.

Като част от празника участници от различни сезони на „Гласът на България“ ще потопят публиката в магията на шоуто. Любимците Тодор Гаджалов, Тодор Георгиев, Кристина Иванова и Емилия Валенти, ще влезнат в ролята на треньори и с гръб към аудиторията ще чуят гласовете на желаещи деца от публиката. Най-талантливите ще спечелят покани за концертите на живо от предстоящия сезон на хитовия формат.

Купонът няма да е истински без танци, затова организаторите от радио N-JOY и Столична община канят всички на открит урок по танци с професионалните треньори от Dance Academy. Публиката ще може да се наслади и на атрактивните танцови хореографии на The Center. 

Събитието в парка по повод началото на учебната година е по инициатива на радио N-JOY и Столична община със съдействието на минерална вода „Банкя“ и застрахователна компания Generali. С празника в Борисовата градина ще се отбележи и предстоящият празник на София – 17 септември.

Повече информация можете да откриете на www.njoy.bg.