Програмата на bTV, посветена на отразяването на изборите на 23 октомври, ще се излъчва пряко и в ефира на bTV Radio - на 101.1 FM в София. Тя ще започне в 8 ч., когато извънредно ще стартира предаването "Тази неделя”. Студиото с водещ Лора Крумова ще продължи три часа - до 11 ч.

Изборното студио с Ани Цолова и Виктор Николаев "Изборът Х” започва в 18 ч. пряко от НДК. Заедно с политиците - герои на деня, събеседници на водещите ще бъдат политолози, експерти и популярни лица от екрана, включително звезди от сериалите на bTV.  

С преки включвания от 6 града в страната развоя на събитията ще следят репортерите на bTV Вяра Деянова, Антон Хекимян, Иван Георгиев, Миролюба Бенатова, Константин Караджов, както и Генка Шикерова и Габриела Наплатанова, които се връщат от отпуск по майчинство. От виртуалното студио с най-актуалните прогнози и резултати ще се включва водещата Виктория Петрова.

Седмица по-рано, в събота, 15 октомври, едни срещу други в ТВ дебат ще се изправят трите двойки с най-големи шансове за победа на президентския вот - Росен Плевнелиев и Маргарита Попова, Ивайло Калфин и Стефан Данаилов, и Меглена Кунева и Любомир Христов. Той започва в 19.30 ч., като естествено може да го проследите и на честотите на bTV Radio.

Очакваме въпросите ви към кандидатите за "Дондуков" 2 тук >>>