"Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата, съобщиха от пресцентъра на компанията.

  Във връзка с подмяна на спирателен кран на бул. „Васил Левски”, Център, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

  бул. „Васил Левски” от ул. „6-ти септември” до ул. „Граф Игнатиев”,
  ул. „6-ти септември” от бул. „Васил Левски” до бул. „Патриарх Евтимий”.

  При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска, разположена на кръстовището на: бул. „Васил Левски” и ул. „6-ти септември”.

  Във връзка с подмяна на спирателни кранове на ул. „Александър Генков”, ъгъла с ул. „Кръстан Младенов”, с. Кокаляне, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

  ул. „Александър Генков”, ул. „Кръстан Младенов”, ул. „Кирил и Методий”, ул. „Цар Калоян”, ул. „Здравец”, ул. „Старата чешма”, ул. „Могилата”.
  При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска, разположена на ул. „Александър Генков” № 8.

  След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване на мътността на водата.