Засегната от ремонти на ВиК мрежата е и вилна зона „Герена” (Бункера)

    „Софийска вода” временно прекъсва водоснабдяването в някои части на столицата, съобщиха от компанията. Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод по ул. „Българска легия” в кв. „Манастирски ливади-запад”, се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 18.00 часа на клиенти на „Софийска вода” в района.

    Засегнати ще са живеещите на улиците „Родопски извор”, „Майстор Алекси Рилец”, „Българска легия”, „Ралевица”. При продължителност на ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска - на ул. „Родопски извор” ъгъла с ул. „Българска легия”.

    Днес и утре (28 август) заради монтажни работи в Пречиствателна станция за питейни води „Бистрица”, се налага спиране на водоподаването: днес от 8.00 часа до 10.00 часа и утре от 7.00 часа до 9.00 часа, във вилна зона „Герена” (Бункера).

    Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация на телефон 0700 12121 или на сайта на дружеството - www.sofiyskavoda.bg