Спортните таланти на „Еврофутбол“ – Даниел и Мариела Николови, които са брат и сестра, спечелиха първо и второ място на регата „Пролет Бриз“, която се проведе по време на Великденските празници - 10-11.04.2015 г., във Варненското езеро.

19-годишният Даниел, който се състезава в клас “Лазер-стандарт”, поведе още от първия ден на надпреварата и до края не изпусна победата.

При девойките в клас „Лазер 4.7“, 17-годишната Мариела бе лидер след петъчните 5 гонки, но в събота нямаше късмет и отстъпи първото място на Марина Димитрова от „Черноморец“ - Бургас.

В регатата участваха 112 лодки от 14 клуба, сред които националния отбор на Мексико и румънци от Констанца. Най-много медали - 2 златни, 4 сребърни и 3 бронзови, взе тима на СК "Черно море Бриз", където се състезават Мариела и Даниел.

Четирите издания на програма „Спортни таланти“ са част от мащабния социален проект на „Еврофутбол“ – „Печелиш и помагаш“. Той стартира през 2007 г. До момента чрез него са реализирани 18 кампании, насочени към различни проблемни сфери от нашия живот.