Платена публикация:

Строително-инвестиционното дружество Arholl, част от Hollerbach Group, откри напълно завършения девететажен жилищен комплекс, разположен в северозападната част на столицата - ж.к. Обеля 1. Изграждането на обекта е част от проекта Arholl Park, стартиран през 2009г.

Днес, няколко години по-късно, комплексът представлява модерно изградена жилищна сграда с европейска визия, разполагаща с подземни гаражи и обособени паркоместа. Резултатът от съчетанието на добра локация и високо качество на строителството, са създадените от Arholl обширни и панорамни апартаменти с размери от 60 до 100 кв.м. Именно в този жилищен комплекс е застъпена и водещата концепция на Arholl – нов вид строителство, предоставящо качествен начин на живот, съгласно европейските изисквания, което може да Ви направи щастливи.

Предстоящите бъдещи проекти на Arholl включват изграждането на бизнес център, в непосредствена близост до жилищния парк, разполагащ с паркоместа, офиси и луксозни жилища, както и спортен център Arholl Arena, в който ще се организират и провеждат значими национални и международни спортни събития и дейности от обществена полза, допринасящи за развитието на спорта и здравето.  

С оглед улесняване покупката на собствено жилище, Arholl предлага на своите клиенти и възможност за разсрочено изплащане директно към инвеститора. За оглед на комплекса, изготвяне на индивидуален план на разсрочено плащане и връзка с Arholl, както и всякакви други въпроси, посетете www.arholl.com и се свържете с нас на посочените в сайта телефони.