Красивата любовна история на заглавната песен от албума “My Kind O’Lovin” на българския музикален проект Intelligent Music , разказана с великолепната музика на Милен Врабевски и легендарния глас на Джон Лоутън, има вече видео.

Режисьор е един от най-успешните автори на музикални клипове у нас – Васил Стефанов. Във видеото са показани документални кадри, снимани в студиото на световния продуцент и барабанист Саймън Филипс в Лос Анджелис  и моменти от работата по албума в студито на Intelligent Music Project  в София.  Кадрите представляват своеобразен акцент  в повечето клипове на  IMP, като насочват вниманието върху музикалното майсторство на all-star проекта.

Партията на акустична китара е записана от продуцента и автора Милен Врабевски, който казва:  ”Способността да цениш красотата е атрибут на пълноценната личност, затова трябва да се стремим постоянно да търсим красотата.”

Година след излизането на албума „My Kind O’ Lovin’” с участието на световни музикални звезди, българският продуцент и композитор д-р Врабевски подготвя амбициозен нов албум, в който участват Саймън Филипс, китаристът Тим Пиърс и бас звездата Нейтън Йист. Вокалисти в албума са Джон Пейн от Asia и Джоузеф Уилямс от Тото. В новите записи участва и новият певец на Nazareth Карл Сентънс.

Intelligent Music Project II – MY KIND O’ LOVIN’ (2014)

feat. Joseph Williams, John Lawton and Simon Phillips