В пролетния календар на концертите в София се появяват три последователни дни посветени на поп и рок музиката, с привкус от 60-те. На 26-ти, 27-ми и 28-ми март София Ринг Мол ще посрещне любими групи като БТР, D2 и Toma&Band.

All You Need is FUN Pop and Rock Festival ще започне с Beatles Tribute, изпълнен от Best Beat, трибют банда от Белград, които пресъздават не само музиката, но и външния вид на легендарната група. Те пристигат в България по специална покана на организаторите от All You Need Is Fun бар кафе ресторант и ще продължат своето турне с четири концерта във Франция.

Български хедлайнери ще са БТР и D2, a към тях ще се присъединят Toma&Band, група Faces и Sevi Band.

В дните на фестивала ще бъдат открити и редица нови обекта в София Ринг Мол, сред които ресторант All You Need is FUN, създаден с оригинална концепция от 60-те и център на събитията.

Концертите ще се проведат на амфитеатъра пред мола, а организаторите са готови да посрещнат всякакви метеорологични условия и при необходимост да преместят фестивала на закрито.

Ето и програмата на изпълненията в рамките на All You Need is FUN:

26-ти март: Beatles Tribute с Best Beat, начало с група Faces от 18:30

27-ми март: БТР с Тоma&Band от 18:30

28-ми март: D2 със Sevi Band от 17:00

Специален гост на фестивала е Harley Davidson България.

Входът за All You Need is FUN фестивала е свободен, а желаещите да бъдат още по-близо до любимите си групи могат да получат покани за VIP зона и отстъпки в партньорските обекти в София Ринг Мол.

Повече информация във Facebook страницата на събитието:

https://www.facebook.com/events/1610119562543292/