Стартира новият сезон на супер играта „7-те ключа на радио N-JOY”. През следващите седем седмици най-голямата музикална радиоверига в страната ще въвлече слушателите в едно вълнуващо приключение. Голямото завръщане на „7-те ключа на радио N-JOY”ще донесе на един слушател зашеметяваща награда – чисто нов автомобил с марката Citroën DS3.

До 30 юли 2012 г. слушателите на радио N-JOY могат да спечелят възможността да карат мечтания автомобил, като отговорят правилно на дневния въпрос за играта на www.njoybg.com. Всеки делничен ден, точно в 17:30 часа в предаването „Приятно разсеяни  с Деси” в ефира на радио N-JOY, жребий ще определя дневния победител, който гарантирано ще получи шанс да кара нов, модерен и динамичен автомобил с уникален дизайн. Всеки понеделник в периода на играта на живо в ефира на радио N-JOY дневният печеливш ще тегли името на големия победител за предходната седмица, който ще грабне един от седемте ключа.

На специално събитие 7-те финалисти в играта ще подложат на изпитание късмета си като се опитат да отключат със своя ключ чисто новия Citroën DS3. Един от тях ще успее и автоматично ще стане притежател на уникалния автомобил.

Много емоции и изненади очакват слушателите с новия сезон на „7-те ключа на радио

N-JOY”. Научете повече за играта на www.njoybg.com.