На специално събитие в София приключи вторият сезон на супер играта „7-те ключа на радио N-JOY” със зашеметяваща награда – уникален чисто нов Citroën DS3. В радио приключението се включиха близо 28 000 слушатели на радио N-JOY, като седем щастливци от София, Варна, Велико Търново, Габрово, Русе и Монтана грабнаха по един от 7-те ключа.

На големия финал на играта водещият Инспектор N-JOY раздаде много награди от радио

N-JOY и Ситроен  на публиката, а любимците от музикалното шоу „Гласът на България“ – Стеляна Христова, Тодор Гаджалов и Игор Шабов се включиха с много настроение и най-новите си хитове.

След  истински емоции и забавление радио приключението достигна до своята кулминация и на сцената се качиха седемте големи финалиста – Владислав Димитров от Русе, Владислав Найденов от Габрово, Иван Танев от София, Деница Горшкова от Велико Търново, Радина Ангелова от Монтана, Кристина Хинева от Варна и Цветомира Атанасова от София.  Пред публиката и в присъствието на нотариус всеки от тях изтегли по един ключ. Напрежението се покачи максимално след като първите петима участника не успяха да откючат колата. Късметът се усмихна широко на Кристина Хинева от Варна, която успя да отключи колата.

Победителката беше изключително развълнувана и минути след като успя да отключи автомобила, в ефира на радио N-JOY тя сподели, че е имала предчувствие, че нещо много хубаво ще се случи за рождения й ден, който е празнувала ден преди финала на играта. Съпругът и синът на Кристина й стискаха палци пред сцената.

Мечтаният Citroën DS3, който отпътува за Варна, е модерен, енергичен и комфортен, отличава се със своя уникален дизайн и внимание, отделено на всеки детайл.

Tова е третият автомобил, който радио N-JOY подарява на свой слушател.