Здравейте. Бихме искали да ви помолим за помощ.

От няколко месеца близки,познати и непознати добри хора с големи сърца, апелираме усилено за помощ за Васко Бамбурски 36-годишен млад мъж от гр.Пловдив, който спешно се нуждае от помощ,за да се извърши в най-кратък срок животоспасяваща костно-мозъчна трансплантация в чужбина. Васко вече повече от година живее с тежката диагноза-болестта левкемия. Комисията за лечение в чужбина два пъти отказва финансова помощ . Като причина е посочено, че в България е възможна трансплантацията, от която се нуждае .,но в същото време в България терапията не може да се случи, защото няма подходящ донор...

Дългото чакане може да струва един човешки живот. Животът на Васко...

Престоят този път в болницата, беше повече от предвиденото... В опитите си лекарите да постигнат ремисия,Васко получи проблеми с храносмилателната, отделителната система,както и силни болки, които притъпяват със силни успокоителни... В момента е на поддържаща химиотерапия на 5 дни за подтискане на нарастващите ракови клетки... Лекарите дават реални шансове за изцелението му, ако се подложи на незабавна костно-мозъчна трансплантация в чужбина.

Комисията за лечение в чужбина /КЛЧ/ е създадена, за да предоставя на български граждани медицински услуги извън обхвата на задължителното здравно осигуряване, които са свързани със заплащане на лечение на заболявания в чужбина. Министерството на здравеопазването  заплаща в чужбина, ако у нас няма достатъчно ефикасни средства, апаратура, методи или специалисти за лечение на конкретно заболяване при съответното лице.

Въпреки това Васко има отказ...

Обръщаме се отново към всички вас с молба и спешен зов за помощ:

Надеждата ни е във вас, помощТа и спасението е и във вашите ръце...

Молим ви помогнете ни с колкото и каквото можете - Васко няма време за губене, всеки ден отлагане на животоспасяващата трансплантация намалява шансовете му за излекуване.

Васко е бивш спортист, изключително добър човек, който има нужда от милосърдие и съпричастност, за да се пребори с тежката диагноза „левкемия". Необходими са 167 000 евро. С помощТа на всички добри хора до момента е събрана сума от 63 752 .33 евро,включително и от DMS кампанията.

Всеки дарен лев е от огромна помощ за живота на Васко.

Днес ние отново ще подкрепим момчето, което ВСЕКИ ДЕН се бори за живота си и молим всеки, който има възможност и желание да помогне с колкото и каквото може, да стане част от спасяването на един ЧОВЕШКИ ЖИВОТ!

Нека направим един жест на милосърдие и подарим усмивка в дома на една майка.

За допълнителна информация и достовереност прилагаме някои от излъчените репортажи на момчето:

група FB: https://www.facebook.com/groups/560537823980592/

На Кафе:
https://www.facebook.com/photo.php?v=652698314772606

БТВ: http://btvnovinite.bg/article/bulgaria/obshtestvo/35-godishen-mazh-ima-nuzhda-ot-167-000-evro-za-da-prebori-levkemiyata.html


Банковите дарителски сметки на Васил Митков Бамбурски:
Райфайзенбанк
В лева: BG38RZBB91551072741303 
В евро: BG41RZBB91551472741313
BIC: RZBBBGSF 
Epay /Easypay: КИН6190484433
Paypal: jerel@abv.bg <mailto:jerel@abv.bg>
Skrill : vasilbamburski@gmail.com <mailto:vasilbamburski@gmail.com

Дарителски SMS 
Текст на латиница : DMS VASIL На номер: 17 777
За абонати на глобул,м-тел и виваком цената за предплатените услуги е 1.20 лв с ддс цената за клиенти с договор 1.00 лв с ДДС

Във файловете прикачаме епикриза за достовереност и снимки на Васко.

С признателност и благодарност към

всеки добър човек с голямо сърце,който ще помогне и ще се отзове.

Юлия Стрехина,

Васил Митков Бамбурски

vasilbamburski@gmail.com

тел. за връзка: 0886 414 466