След безспорния успех на предходните издания, Третият  Гастрономически Фестивал Премиер  през месец ноември ще бъде изпълнен с изненади и вълнуващи преживявания. Едни от най-добрите и признати шеф-готвачи ще приготвят образци на гурме фюжън кухнята, които, в допълнение с  изискани вина, ще Ви отведат на гастрономическо пътешествие през невероятни вкусове. Екзотичните вкусове на Япония и Перу, пикантни ястия от мексиканската кухня, изненади от Холандия, ориенталски и френски  специалитети, вълнуващи вкусове от Италия и изкушения от Крит, уникални гозби от манастирската кухня. Светът на фюжъна ще Ви изненада приятно.

Не пропускайте уникалната възможност да се насладите на вкусове от различни страни и кулинарните творения на едни от най-добрите шеф-готвачи!

Присъединете се към нашето гастрономическо събитие в Премиер Лъкшъри Маунтин Ризорт в Банско за Третия Гастрономически Фестивал Премиер от 31 октомври до30 ноември 2014.

За пръв път в България  Премиер Лъкшъри Маунтин Ризорт  и  Gastronomy Essentials Ltd. организират практически семинари за професионални готвачи. В сътрудничество с кулинарната академия Le Cordon Bleu и световния лидер в производството на шоколад  Valrhona признати шеф-готвачи ще споделят своите кулинарни тайни и опит в два тридневни семинара.

20% отстъпка от официалните цени на всяка една от вечерите и от таксите за участие в семинарите при ранни записвания до 30 септември 2014.

Програмата на фестивала може да разгледате на http://www.premierfoodfestival.com/schedule.html, а допълнителна информация за актуалните пакети можете да откриете на официалния уебсайт http://www.premierfoodfestival.com.

Местата са ограничени, затова резервирайте още сега!