След безспорния успех на предходните издания, Третият Гастрономически Фестивал Премиер през месец ноември ще бъде изпълнен с изненади и вълнуващи преживявания. Едни от най-добрите и признати шеф-готвачи ще приготвят образци на гурме фюжън кухнята, които, в допълнение с изискани вина, ще Ви отведат на гастрономическо пътешествие през невероятни вкусове. Екзотичните вкусове на Япония и Перу, пикантни ястия от мексиканската кухня, изненади от Холандия, ориенталски и френски специалитети, вълнуващи вкусове от Италия и изкушения от Крит, уникални гозби от манастирската кухня. Светът на фюжъна ще Ви изненада приятно.
Не пропускайте уникалната възможност да се насладите на вкусове от различни страни и кулинарните творения на едни от най-добрите шеф-готвачи!
Присъединете се към нашето гастрономическо събитие в Премиер Лъкшъри Маунтин Ризорт в Банско за Третия Гастрономически Фестивал Премиер от 31 октомври до30 ноември 2014.
За пръв път в България Премиер Лъкшъри Маунтин Ризорт и Gastronomy Essentials Ltd. организират практически семинари за професионални готвачи. В сътрудничество с кулинарната академия Le Cordon Bleu и световния лидер в производството на шоколад Valrhona признати шеф-готвачи ще споделят своите кулинарни тайни и опит в два тридневни семинара.
20% отстъпка от официалните цени на всяка една от вечерите и от таксите за участие в семинарите при ранни записвания до 30 септември 2014.
Програмата на фестивала може да разгледате на http://www.premierfoodfestival.com/schedule.html, а допълнителна информация за актуалните пакети можете да откриете на официалния уебсайт http://www.premierfoodfestival.com.
Местата са ограничени, затова резервирайте още сега!